Foutcode #205 en #219 WHDload A1200

Alles over Amiga software
-
Everything about Amiga software
Nick_66
Junior
Berichten: 97
Lid geworden op: wo mar 01, 2006 0:42

Re: Foutcode #205 en #219 WHDload A1200

Berichtdoor Nick_66 » zo jan 04, 2015 2:06

odo schreef:wat je maar wilt ik gebruik ADVSP

Ik heb een a1200 met een turbokaart en 4mb fast ram. Is de classic wb adv dan niet te zwaar voor mijn a1200?

odo
Specialist
Berichten: 1924
Lid geworden op: ma dec 18, 2006 19:43

Re: Foutcode #205 en #219 WHDload A1200

Berichtdoor odo » zo jan 04, 2015 14:37

Daar zeg je me wat ja dat zou best wel eens kunnen Probeer lite
Heb een tijdelijk gebrek aan chronisch geluk.

Nick_66
Junior
Berichten: 97
Lid geworden op: wo mar 01, 2006 0:42

Re: Foutcode #205 en #219 WHDload A1200

Berichtdoor Nick_66 » di jan 06, 2015 10:58

odo schreef:Daar zeg je me wat ja dat zou best wel eens kunnen Probeer lite

Heb nu via Winae mijn 4gb hd geïnstalleerd met classic wb full. Dat loopt nu goed.
Op het buroblad staat ook een mapje drawer. Klik ik hier op dan kan ik weer kiezen tussen games en demo 's oa. Klik ik op het mapje run dan kan ik whdload kiezen. Van daaruit weer igames, games enz. Het is mij nog niet helemaal duidelijk hoe classic wb werkt. Er moet een hele makkelijke manier zijn om whdload games toe te voegen?

odo
Specialist
Berichten: 1924
Lid geworden op: ma dec 18, 2006 19:43

Re: Foutcode #205 en #219 WHDload A1200

Berichtdoor odo » wo jan 07, 2015 22:36

Hallo Nick
in Igame ga je naar GAMES REPOSITORIES daar moet je de locatie aangeven waar de spellen zijn.
en dan SCAN REPOSITORIES thats all :-D
Heb een tijdelijk gebrek aan chronisch geluk.

Nick_66
Junior
Berichten: 97
Lid geworden op: wo mar 01, 2006 0:42

Re: Foutcode #205 en #219 WHDload A1200

Berichtdoor Nick_66 » za jan 10, 2015 16:25

odo schreef:Hallo Nick
in Igame ga je naar GAMES REPOSITORIES daar moet je de locatie aangeven waar de spellen zijn.
en dan SCAN REPOSITORIES thats all :-D


Die methode had ik inderdaad al ontdekt. Thx.

Wel een drama om het spel Pinball Illusions aan de gang te krijgen! :cry: Heel raar, want het spel deed het gisteren gewoon prima en vandaag niet meer? Krijg ook verschillenden meldingen: Can't allocate expmem, of DOS-error #219 (seek failure) of een andere melding.
Heb de HDD al goed ingericht met de juiste max-transfer setting. Erg vreemd dat het eerst wel goed heeft gewerkt en nu ineens niet meer????

odo
Specialist
Berichten: 1924
Lid geworden op: ma dec 18, 2006 19:43

Re: Foutcode #205 en #219 WHDload A1200

Berichtdoor odo » za jan 10, 2015 16:46

Hallo Nick
Heb je wel op enter gedrukt toen je de max transfer hebt veranderd ? Het kan ook zijn dat je hddtje er mee ophoud
Kijk even in DHtoolbox
Heb een tijdelijk gebrek aan chronisch geluk.

Krymita
Beginner
Berichten: 23
Lid geworden op: ma feb 12, 2018 8:36

Is Amoxicillin An Acid Or Base Krymita

Berichtdoor Krymita » ma feb 12, 2018 8:48

Provera Clinofem No Doctors Consult On Line Store Comprar Cialis A Buen Precio Generic Doxycycline Internet Website generic cialis Cephalexin Nursing Responsibilities Kamagra Achat 100 Mg Cialis Over Seas
Elocon Cream To Buy cialis Viagra 50mg Sale Cheapeast Ordering Finasteride Kamagra In India

Krymita
Beginner
Berichten: 23
Lid geworden op: ma feb 12, 2018 8:36

Acquisto Cialis Contrassegno Krymita

Berichtdoor Krymita » ma feb 12, 2018 8:50

Misotrol No Prescription Amoxicillin With Out Rx Veterinary Keflex generic cialis Viagra rique Qubec Usda Approved Generic Levitra
Elocon Cream To Buy cialis Viagra 50mg Sale Cheapeast Ordering Finasteride Kamagra In India

Terug naar “Software”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten